Inscrie-te la Oriflame!


Mai jos este formularul de înscriere Oriflame pe care te rog să-l citești cu atenție și apoi să completezi informațiile necesare. După ce dai click pe butonul Trimite, trebuie să aștepți căteva secunde pentru a se trimite formularul. Deoarece ne dorim în echipa persoane serioase, formularele incomplete sau cu date incorecte nu vor fi luate în considerare și, implicit, nu vom livra catalogul gratuit.


Te poți înscrie în echipa noastră dacă nu ai mai fost consultant Oriflame sau dacă ai mai  fost consultant dar, în ultimele 12 luni nu ai mai plasat nicio comandă în nume propriu. Dacă ești o persoană ambițioasă dornică să realizeze un venit suplimentar, te putem ajuta atât cu cataloage suplimentare cât și cu sfaturi, sugestii și metode eficiente de promovare.

Poți să te înscrii doar pentru consum propriu (fără a vinde produse), cumpărând ocazional câte un produs, deoarece nimeni nu te obligă să realizezi comenzi de o anumită valoare. Colaborarea încetează în mod automat dacă timp de 12 luni nu se realizează o comandă. Ca și consultant Oriflame beneficiezi de reducere atunci când comanda are valoare de peste 70 lei (preț de catalog).

Inscrierea nu implică nici o obligație din partea ta: nu ești obligat(ă)  să efectuezi comenzi în fiecare catalog și nici să vinzi produse  altor persoane !!! Dacă te decizi să faci comandă, trebuie să știi că plata comenzii se face la livrare, atunci când primești coletul.

Ce trebuie să faci după completarea formularului de înregistrare Oriflame:

Dacă vrei să câștigi cât mai mult din aceasta colaborare studiază programul de bun venit lansat de Oriflame.