Program de Bun Venit C 5-C 6

PASUL 1
Plasează o comandă de 150 lei în campania în care te-ai înscris și poți să alegi deodorantul spray pentru corp Eclat Femme Weekend sau deodorantul spray antiperspirant Eclat Homme în comanda din campania următoare, la un preț special:

pas-1

PASUL 2

Revino în campania viitoare și plasează o comandă în valoare de 250 lei(preț de catalog) și primești parfumul Eclat Femme Weekend sau parfumul Eclat Sport pentru el în comanda din campania următoare, pentru numai 7 lei!               Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare.
Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeași condiție se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaților.

pas-2

PASUL 3

Revino în campania viitoare și plasează o comandă în valoare de  350 lei cumulat(preț de catalog) şi vei primi Setul ceas şi bijuterii Gratitude Deluxe sau Ceasul bărbătesc Gratitude,( în valoare de 179,99 lei) pentru numai 10 lei.               Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare,
Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeași condiție se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaților.

pas3